Aanbod: Engelse les geven aan jonge kinderen in Bagamoyo

The Baobab Home / Steven Tito Academy is naarstig op zoek naar een leerkracht voor een heel jaar in Bagamoyo. Een paar kenmerken: 
* Begin: januari 2016 (mag ook eerder)
* Er is ook een 'kleine verdienste', dus niet eens strikt 'vrijwilligerswerk': $300 p.m.
* Bagamoyo: dit oude koloniale stadje (wellicht binnenkort UNESCO-werelderfgoed) is een van de mooiste plekjes aan de kust van Tanzania. Baobab Home, met ook de Steven Tito Academy bij de 'farm' ligt op 5 km. afstand van Bagamoyo.

GoTanzania bezocht The Baobab Home-boerderij in juli. Er is ook een 'children's home' en er worden door de organisatie voedselsupportprogramma's, hulpverlening aan HIV/aids-patiënten en andere outreach programma's georganiseerd. Terri Place, Amerikaanse, heeft de organisatie samen met haar Tanzaniaanse echtgenoot opgebouwd. 

Je kunt alles lezen over de ins en outs van dit aanbod op de website van Steven Tito Academy. Voor meer informatie is het ook raadzaam om de website van Baobab Home te bekijken. Klik op de afbeelding hiernaast om de gehele vacature-tekst te bekijken. Of mail naar info@gotanzania.org. 

Enige extra informatie bij de vacature-tekst: 
- "ESL/EAL" = 'English as a second/additional language'. Hier kan 'of vergelijkbaar' bij worden vermeld. Het gaat om voldoende ervaring, niet om certificaten. 
- "Native English speaker" is hetzelfde als 'Fluent English speaker'
- Als je op de farm woont tijdens je verblijf, dan heb je 'full board'-verblijf (zonder kosten). Je kunt ook verkiezen in het stadje te 'wonen'. Alles is bespreekbaar. 

 


« Terug naar nieuwsblog