GoTanzania: alle projecten op de kaart!

[6 mei 2015]
Nieuw op GoTanzania: alle projecten met Google Maps op de kaart.

Op dit kaartje kun je zien, waar de vrijwilligerswerk aanbiedende organisaties zich in Tanzania bevinden. Ook richting het zuidwesten zijn projecten te vinden, maar duidelijk is wel, dat het merendeel van de projecten zich bevindt in de buurt van Arusha en Moshi en op Zanzibar. 

Arusha en Moshi zijn de belangrijkste plaatsen voor toerisme dat is gericht op de wildparken en op de beklimming van de vulkanen Kilimanjaro en Mount Meru. Omdat deze plaatsen van oudsher dus al gericht zijn op buitenlandse bezoekers, is daar ook de markt voor vrijwilligerswerk de afgelopen decennia flink gaan groeien. Dit is wereldwijd ook één van dé spots voor 'voluntourism': het combineren van Serengeti-safari, beklimming van de Kilimanjaro, en ook nog relaxen op Zanzibar, met een vrijwilligerswerk-project. 
Als ze verder inzoomt op het kaartje (klik op het kaartje en je gaat naar de GoogleMaps-omgeving), dan zie dat je twee 'wolken' op het kaartje uit een enorm groot aantal projecten bestaan. Ieder project is ook aanklikbaar met de link naar de specifieke organisatie, die natuurlijk ook deel uitmaakt van de GoTanzania-database


« Terug naar nieuwsblog